Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-travare

 

då en inte vet ut eller in

fram eller bak det är då en vandrar

som en travare med händerna

bak och fram

och kramar det vaggande huvudet

önskar sig osynlig

fast upptäckte en hade svaret

och då plötsligt syntes hatten också

Jack hade filmat juli 2017




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-12-22 16:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Jo han påstod det ändå speedad..du skrev på din sida. Svängdörren gnisslade
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP