Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vita liljor

Han gömmer sig.
Som om han tror.
Att jag inte vet.

Vaniljhjärta.
Lämnar smulor.
I sängen.

Den tysta lila sandskuggan.
Om den jag däremot inget vet.
Kunde lika gärna varit svart.

Mina vita liljor.
De sloka.
Fast jag ser dem grönska.

Men när han kommer.
Med sitt vaniljhjärta i sin hand.
Jag redan sakna.

Smulorna i sängen.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-22 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP