Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter tusen droppar

Inget är mer synd
Att gråta över spilld mjölk
Ändå är det allt




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan