Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag vet att det finns ett nödrim här)


Shanghai & Mariposa


Jag förvarar varje glosa
i sin särskilda dosa;
bit för bit blir de prosa,
som man må risa eller rosa,
och mellan dessa dosor ska jag strosa,
i träförvar av ek och ask ska jag nosa,
se vart texterna ställer sin kosa,
kanske Shanghai och Mariposa,
Manchester eller Trosa




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-22 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP