Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda tankar

Vilda tankar
När du smyger in
Fönstret är öppet inatt

Och kylan når mina fötter
Och filten är lagom varm

Men du är min kamin
Och våra kroppar möts
Ingen el behövs
Fast det är vinter och kallt

Vilda tankar
Om du kommer någon natt




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-23 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ojoj sexy beast
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva