Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du någonsin undrat varför vi är Guds avbild...


det mest intima

i avgrunden, är min nöd

okunnigheten




Bunden vers av Horace
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-24 08:14



Bookmark and Share


  Androiden VIP
snyggt, god jul på dig Horace!
2020-12-24

  AiA Maria den fria

Kraftfullt

Starkt


Tack!
2020-12-24

  lodjuret/seglare VIP
Själv beställde jag en kopp te av just den sorten, varför den unga flickan i kassan hade att berätta, tesorten fick jag välja själv, de hade påsar i ett fack. Jag betalade för en kopp hett vatten och så bakelsen förstås. Jag betalade i konditoriet och så när jag skulle till att lyfta koppen från fatet, jag satt vid ett fönsterbord, var det kaffe i koppen, utan grädde, trots att jag just haft i innehållet ur 'kaffegrädde' ur en sådan där tetrapack som inte funnit på flera år nu, men som fanns i vilket fall 'på den gamla goda tiden'. Tidresenärer får tydligen räkna med litet av varje när de ser sig omkring.
2020-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace