Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Josefin 19



har verkligen försökt läsa somliga rader
men får varje gång enbart spader
önskar inte för egen del må illa
även om viljan försökt somliga gilla
upplever er som en enda släkt
grenar från ett och samma träd
en blodsugarsekt
som suger livet ur kraken
vilja hopp och tro drunknar i vaken
det kan även kallas för hjärntvätt
helt övertygad om jag har rätt




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-23 09:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Absolut
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP