Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankarna


Som vinden

Som vinden
Ibland halv storm
Ibland en lätt bris

Men de blåser över
De blåser bort precis som vinden

Som en andning
Som ett andetag
Det kommer nya

Tankarna flyger hit och dit
Du är inte dina tankar
Du är så mycket mer
Bortom orden
Bortom tankarna
Du är allt och ingenting




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-23 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP