Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömbanken

 

 

kommer vinter med snö i år

ska jag spara flingor i en burk

och skaka den hårt

varje gång livet känns svårt

tar mig då en stor slurk

av vinterglädjen vår

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-23 13:27



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

*ler*

Skål!



Tack!
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP