Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande



När jag var barn
talade tingen till mig
på ett sätt
som dom aldrig gör nu

Men det är aldrig försent

Kanske kommer en tid
då jag åter för höra
tingen tala




Fri vers av stenhur VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-23 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Talar texten om väggen här, kanske att en målad byrå bär, på hemligheter i sida eller låda, känner att värde ligger i dem båda, annars en väg på historia kan om tala, då en köper ny tapet ifrån Sala...
2020-12-23

  bibbi ahrnstedt
Fint, hoppas på det
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP