Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solkragen

 

efter att himlen mestadels varit grå

var det som ett underverk att se den idag

solen hade vikt ner kragen

och visade sitt ansikte

molntussar flöt över det blå havet

kanhända solen varit hos en designer

och fått nya kläder

stumheten flydde sin kos

glädjen smittade av sig

sjöng om segelbåtar och sanden i skon

allting blev så lätt och lustigt

även soptippen

fyndade på Blomsterlandet

de hade tänkt till som de sa

sålde kransar och amaryllislökar

nästan gratis


 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-23 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP