Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan (tanka)

 

förförisk himmel
över solbleka skogar
fåglars juljubel
klotet rullar bak bergskam
midvintertidens vila




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-23 20:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker jultanka där fåglars juljubel förhöjer stämningen.
2020-12-24

  Elinor Sörensson VIP
Den bilden ser jag framför
mig när jag läser dina
poetiska ord. Vill kliva in.
Vara där. I det vackra.
2020-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg