Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


morgondagg


Morgondag


Jag väcks av ljuset
som förebådar den nya dagen

stiger upp och går ut
genom dörren

ut i det daggvåta gräset

Strövar ner till hönshuset
och hämtar mig ett nyvärpt
ägg

kokar det
och sätter mig på förstutrappen
med en kopp nybryggt
morgonkaffe

Blundar och njuter
av morgonljuset
blickar fram mot en ny

Morgondag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP