Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR ALDRIG ENSAM

JAG ÄR ALDRIG ENSAM I MITT LIDANDE
JAG ÄR ALDRIG ENSAM, TACK & LOV!
NÅGON FANNS DÄR NÄR JAG SATT FÖRBIDANDE
NÅGON FANNS INTILL MIG NÄR JAG SOV
HAN SOM OCKSÅ BOR I MIG ÄR MED MIG NU
HAN SKA ALDRIG SVIKA ELLER FLY
JAG ÄR ALDRIG ENSAM I MITT LIDANDE
NU, NÄR EN HELT NY DAG SNART SKA GRY

 

LARZ GUSTAFSSON 24/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2020-12-24 05:56



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Tycker om! Ha goda dagar!
2020-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP