Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skal

bilden på honom
där han
var någon annan

skjuter den undan
tittar bort
inte orka se

bara skalet kvar
allt vi
ser kanske mer

torkar en tår
tänker det
jag inte får

döden är enkel
är han
inte redan död

levande begravd inuti
det som
är tomt skal




Fri vers av Kitty Jogenby
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-24 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kitty Jogenby
Kitty Jogenby