Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silverklockor



sitter för mig själv och lyssnar till musiken
rösterna från kanalen
då jag på tänker på dig finns du där
som silverklockor i mitt öra
var som nyfödd kattunge och du fanns där
då drunkningsdöden blev mitt öde
visst vore avundsvärd som döv eller blind
då varken såg eller hörde vi lögnerna
från de lärda, eller elak en blick

som beskurna träd
slår vi ut igen till våren med nya knoppar

tack älskade uggla<3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-12-24 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP