Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


837.GOD JUL SVERIGE!

efter ...
midnatt ...framför...
JUL _ LJUSET _
NATTENS SAKRAMENT I
JORDENS GUDOMLIGA ELD!

*WHAT
A POWERFUL
MESSEGE!!!*

FRÅN
OVÄRDERLIGA
SKATTER

***BIBELN***
***TALMUD***
***KORANEN***

i reflektion...av *MÅNEN*
_/\_ WORLD FELL OUT OF ITS OWN BED_\/_
#ooo o oooo oooooo-ooo...ooo oooo.oooo...#
UNIVERSUMS bakre sikte...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-24 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP