Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




från vintervit himmel
singlar triljoner stjärnor
blundar du, landar på dina ögonlock
vintervantar och på din mun
snöblommans kyss
kort är tiden rosor blommar
spröda klockors klang glimmar
bland trädens stammar
vinternatt boren

som främling vandrar själen
vilse bland stelfrusna
förblir aldrig mera, där vinter står kvar

i drivan som aldrig töar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2020-12-24 10:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
upptäcker mer och mer i det jag skrev.
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP