Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett isolat


nyaste normala
ringsignal
upprop inför dagen
tystnad signalerar närvaro
till synes tomhet
bakom kulissen grubbel
tiden expanderar
mellan telefon och tv
egendukat julbord
i sprickan som bildas
mellan köksklockans ticktack
och andetagen
uppenbaras i stillheten
en rörelse mot ro




Fri vers av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-24 11:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En jul med tystnad och stillhet.
2020-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Själv skulle jag bli väldigt orolig om jag isolerade mig i lägenheten. Därför vägrar jag.
2020-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg