Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då mörkret breder ut handen



över staden strömmar ljusfloden ut mellan fingrarna
alla som firar jul hemma
adventsljus ljusslingor glimmar som punktskrift
över fasader buskage granar och annat pynt
lugnet breder ut sig som en värmande filt
tystnaden kan kännas störande för de vana vid
vistas i rampljuset, eller umgås i stora grupper
ångest kan då komma som ett brev på posten.
Underhållning under Covid sker via dator eller tevekanaler
eller inom familjen, fast där kan även slitage finnas
en del blir fransiga i kanterna, eller tystnar

kanhända tiden är mogen ta upp en dold talang
den som inte tid fanns till, ger kanske både glädje och inspiration

"Robert Gustavsson håller låda" kanal fyra
om ett handikapp tourettes
helt omöjligt att vara allvarlig, den mannen kan verkligen
hålla låda, tråden löper utan några som helst knutar
och sjön blir till ett ändlöst hav

Idag skämtas det om allt, även om det som drabbar hårt den enskilde
redan i skolan och följer genom åren. kanhända psykogen ser det som en fördel med dessa skämt, fastän skrattet fastnar ibland i strupen
skamkänsla finns inte hos ståuppkomiker, därför behöver den som drabbad bli vän med sig själv och skaka av sig olusten. som väl finns det ingen som är perfekt, den som vill kan operera bort skavanker, de som går vill säga




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-12-24 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP