Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dedikerat tandläkare E


Hackspettens två dagar


Det var då FAN
att du inte kan hitta
den jag söker

Du lär dig ingenting
Du skall klara det på två dagar
men det gör du inte

Två dagar
är vad man har på sig
Två dagar

Inte en vecka
Inte två veckor
TVÅ DAGAR

Jag ser ingen mening med
att ha dig här
Varför svarar du inte i telefonen

Den ANDRA telefonen
menar jag
oavsett om den finns eller inte

Flytta på dig!
Du får inte lov att
boka mina patienter

Nys i armvecket!
Är du sjuk?
Två dagar.



22/7 2020




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP