Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Levande

 

känner vi oss bäst

utan förklädesband

och mästrande hand

vem kan tygla skenande häst

då piskans snärt

randat oskyldig stjärt




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-12-25 11:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2022-09-10

  morgonstjärna VIP
cirkusdirektören piskar hästar så de ska gå i cirklar och göra konster. egoisten tvingar människor och djur, menar det är för deras bästa, undrar hur de tänker som nyttjar vilda djur, då de får sin inkomst av dem.
2020-12-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP