Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Saknadens slöja sänker sig.
De stålgrå moln skingras.
Läppar mot läppar.
Utanför hon sveper förbi.
Tystnaden.
Pudervit rimfrost mot min hud.
Jag sveper om mig vintern.
Hon smälter. Hon smälter.
Kronhjorten strövar fritt.
En doft.
Av igår.
Gör mig redan nostalgisk.
Men om några årstider är vi här igen.
Leende gudinna av din egna hägring.
Drömmar i cocktailglas serveras.
Berguvens vingslag berusar.
I samma stund.
Nya andetag.
Ett gott nytt år.
Snart kommer.
Snart passerar.
Du vingklippta vänskap.
Balanserar på nattens glitterregn.
Men inte längre bort.
Än att ostronskalen inte öppnar sig.
För dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP