Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
freden är snart här! motsatsen hittar du här från januari 2020: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2243246 Gott Nytt År!


varför det blir ett fantastiskt kommande år

frånvarande stöter dess innehåll mot en uttråkad vägg
som knappt ler tillbaka, ens om budskapet är förträffligt, euforiskt
och helt underbart

kan du se horisonten, trots att dimman aldrig lättar

vi flyttas mellan skuggorna av vår egen vilja och sänder
samma budskap om längtan som berör och kärlek som består,
trots stormvindar och vissnande liljekonvaljer

vi står vid tröskeln till något nytt,
en flyttbar önskan som får tillträde
när du önskar

nuet är en illusion av tidigare drömmar
som infrias när det väl passar av påhittade svar

hur det än verkar
kommer det bli fantastiskt
och vi kommer äntligen finna oss själva
i vimlet av ännu en födelse




Prosa av Max Poisé
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-12-31 16:17



Bookmark and Share


  Lindalou
Fint om framtidstro och förhoppningar. Nu har vi tagit klivet över tröskeln och det måste bara bli bättre. Allt. Tack.
2021-01-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ljusa tankar om framtiden...vi hoppas och vi tror...
2021-01-05

  Anya VIP
Tycker om hoppet som förmedlas fast livet är en kamp.
Det gäller att hoppas så här i nyåret.
2021-01-02

  Öknens Ros VIP
Man kan bara hoppas och tro att det räcker en bra bit.
2021-01-02

  DominiQueen
Wow.
MANIFEST 2021
*hjärta* Tack Maestro
2021-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att lämna det gamla och se fram mot det nya!
2021-01-01

    Lena Staaf VIP
Att vi står på tröskeln till ett nytt år då vi äntligen ska finna oss själva känns sannerligen fantastiskt!
2020-12-31

  AiA Maria den fria
Yes!

Yes!

Yes!


Tack!
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé