Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma trädet


Ett ensamt träd,

det ingen ser,

vajar i vinden,

skrattar och ler

 

Ett ensamt träd,

med ärr i barken,

ett lövfall i vinden,

sakta mot marken

 

Ett ensamt träd,

det ingen saknar,

kämpar i vinden,

när fåglar vaknar

 

Ett ensamt träd,

på egna fötter,

dansar i vinden,

genom alla rötter

 

© Björn Blomqvist 2020-12-25

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 202 gånger
Publicerad 2020-12-25 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist