Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ HÄR LIGGER DET TILL, EINAR

There's no Xmas

like NO Xmas!

Allt är lögn

och förbannad dikt

There's no Xmas

like NO Xmas!

Jag är frigjord

och vederkvickt

 

LARZ GUSTAFSSON 25/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-12-25 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP