Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

Ute är detkallt

Det knarrar om skorna

Skön musik för örat

Ge ro och längtan om dagen som närmar sig och mer

Då dagen ska tas med fattning

och känna du är värdefull

Snön faller sakta ned

Snön träffar nästan näsan

med sin gnistran stjärna

Går vidare i vinternatten

Andas in kylan med ett djupt andetag

Gå fortare se målet framför sig

Huset väntar på dig

medvärme och glädje

Snön faller mer och mer ned

Skynda på......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 23:08



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vinternattens snöfall för med sig värme och glädje...
2020-12-26

  alicja lappalainen VIP
en fin kontrast mellan kylan där ute och värmen hemma
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP