Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslopalett

Utan förmågan att uppleva nyanser 

Blir våra hjärtan bara en liten klump 

En skärva eller tanke om det oklara 

 

Jag låter mina minnen från sommaren 

Fylla varje liten del av fantasins rum 

 

Det enda vi med säkerhet vet är att 

Ett tomt hjärta inte riktigt når fram

Till dem som bedyrar att de finns kvar 

 

Oavsett vad som händer i morgon 

Så har vi idag att visa varandra 

Hur mycket vi uppskattar gemenskapen 

 

Jag låter därför mitt hjärta fyllas av

Alla nyanser mina ögon förmår

Att uppfatta av livets palett 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-28 07:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bedårande tanke med inspirerande att använda sin fantasi mer.
All behöver vi det, när garden faller, livet krymper i tidsaspekten, och allt känns smått.
Då finner dina ord fram till den behövande!

En anekdot: Min mor bjöd mig på rimmad regnbåge(dvs regnbågslax) på julbordet! Jag kände hur din sista frasering "uppfatta livets palett" där fick en ny innebörd.
2020-12-28

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och begrunda, fastnade speciellt för det näst sista stycket!
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP