Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in

Riv ner mig, bygg upp mig
Ta in mig, ryck upp dig
Tala med mod, tala i sanning
Men mest talar ändå, en kärlekens handling
Låt mig bevisa, låt mig förklara
När natten är lång, låt allt andas och vara
Älskling, din själ, den är snöflingevit
Fast modet och styrkan är hård som granit
Förstör mig, förgör mig
Bygg upp mig, förför mig
Ta in. Kom in. Ta allt. Bli min.




Fri vers av AuroraCecilia
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-26 08:38



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Fint skriven dikt
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia