Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart stjärna

Jag känner en man
Han är en lysande stjärna i underjorden
En stjärna att följa för den som vill ta del av det storartade
Han är skatten som glimmar i mörka vrår
likt solrött guld
blänker han förföriskt
Hans själ är spröd och finstämd
Så fulländad
Så ren
att när han möter min blick
förmår mitt väsen inget annat än att marineras i hans kärlek och ljuva toner

Förstår du,
att du blommar i mig?

Den första strimman av gyllene gryningsljus når mig
Strax vaknar hela världen till hans strålglans
Jag sitter i stillhet och blickar ut över hans varma vinterlandskap
och är bara så lycklig
Tänk, att jag får närvara vid soluppgången




Fri vers av AuroraCecilia
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-26 08:43



Bookmark and Share


  AuroraCecilia
Ursäkta, men om ni två farbröder har någon form av personlig vendetta känns det högst olämpligt att driva den under kommentarerna för min text. Vänligen stick om ni inte kan bete er.
2020-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Tag reda på fakta först innan du snackar, Manne.
2020-12-26

  SatansSon
jag vet att du avser mig med denna text. människosonen. satan finns fortfarande. han har dig inte i sitt våld.
2020-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Förmodar att hans namn är SATAN.
Men han är besegrad. Av Jesus Kristus.
Genom Jesu Kristi försoningsdöd, Hans blod och Hans uppståndelse, har Guds Rike triumferat över all ockultism, häxkraft, satanism, nyandlighet och annat skräp.
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

AuroraCecilia
AuroraCecilia