Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom plikten



Stillheten
Det tysta
ensamheten

Jag skall finna ro
på en plats med många tankar
funderingar

Värja undan bilder
i mitt inre
dämpa min längtan

Omfamna vetskapen
Om allts förgänglighet

Sov,
Vila
Irra
i ditt stilla sinne
Innan
det är för sent




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-26 09:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tycker om mycket. Rensar bort all skit.
2023-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP