Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här och nu


Utan pukor och trumpeter

juldagsfrid
ena ögat vidöppet
som på Helen Scherfbeck självporträtt
hörseln fungerar tillfredsställande
jag lyssnar på Cornelis
smaken av pistagenötter på tungan
inga lukter känns






Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-26 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP