Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara högkänslig


Fragment

Fragment,
av det som en gång hänt,
små lösryckta delar av verkligheten.

Så mycket jag får kolla, verkligheten bolla,
så mycket som händer.
Inte behöver jag åka till andra länder.

Minsta lilla, gör stort intryck,
lättskrämd, hoppar till med ett ryck.
Allt går i hundra knyck.

Överväldigad med stimuli var stund,
nya idéer varannan sekund,
Jagar såpbubblor som en hund...





Fri vers av Klipparen
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-26 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen