Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Det övermedvetnas känselspröt.
Endast några kärlekar bort.
Ändå det kittlar.
Eller kanske just därför.
Min kyss.
Din passion.
Allt däremellan.
Våra vingslag.
I det vackra norrskenets blick.
Paralyserade snöflingor.
Men inte desto mindre.
Jag dem redan sakna.
Men aldrig som jag saknar dig.
Innan jag hann finna mig själv.
I ett skimmer.
Där stjärnhimlen så du.
Trasdockan blundar.
Fågelskrämman nynnar.
Innan jag förstod.
De smekande ord.
Dikten som klädde av oss.
Eller om vi klädde av dikten.
Lämnar drömmarnas fotspår bakom mig.
Vid en sandstrand.
Av opal.
Kunde varit solnedgång.
Men månskenet säger mig annat.
Vad hon säger är en hemlighet.
En hemlighet endast de svarta svanarna bevarar.
Jag stör dem inte.
Fastän jag känner.
Det övermedvetnas känselspröt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-26 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP