Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du är verkligheten

Det klingar en ton
Musiken tar tag i dig
Nya världar syns

Och drömmen är storslagen
För du är verkligheten




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-26 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva