Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara människan 2

Det finns de
Som inte tar ansvar för
Vad de mot andra gör
Som de sedan hör
Och hävdar att andra inte bör
Prata som de gör

Det de inte förstår
Är att vad de inte gör och gör
Är orsaken till vad de hör
Då kan de inte hävda vad andra bör




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-26 15:45



Bookmark and Share


  poeten
Tackar ödmjukast!
2020-12-27

  SatansSon VIP
bra text. och ditt nick är bästa tänkbara här på denna hemsidan.
2020-12-26

  SatansSon VIP
bra text. och ditt nick är bästa tänkbara här på denna hemsidan.
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten