Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i


den riktigt dånar

tystnaden breder ut sig
'påtaglig
den riktigt dånar
julkarantän
mitt i
pandemin




Fri vers av tom boreland
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-12-26 17:38

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland