Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var här det började...


TACK,JESUS!

Tack, Jesus för att Du hjälper mig

igenom allt detta svåra

Tack, Jesus för att Du hjälper oss

mig och alla de våra

Du är ett värn i nödens tid

Jag tackar dig för lättnad

För tomhet i ett söndersargat bröst

finns balsam, frid och lättnad

 

LARZ GUSTAFSSON 26/12 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-12-26 17:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin bön
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP