Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi i ett diskrum

För hon är ett misstag på så många sätt
något som inte skulle bli till från
första början
hon är anledningen till dina känslor som inte
borde uppstå
och som inte orsakar något annat
än smärta
hon är anledningen till att du
döver ditt sinne med alkohol
hon är anledningen till
ett snedsteg
i ett perfekt förhållande

hon är någonting som
oplanerat uppstår och
kan
inte
hindras.
en naturkraft

hon är naturligt följd av otur
det är jag som är hon som förstör ditt liv




Fri vers av Alexandra Osthed
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-26 23:47



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har varit nervös hela tiden sen morgonen.
2020-12-27

  SatansSon VIP
en naturkraft..det är din poesi. gillar.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Osthed
Alexandra Osthed