Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter Nova

Där istappar smälter.
Det ylande månskenet.
Blickar ut över sin vargflock.
I samma stund.
Rhododendron somnat in.
Våra kalla händer.
Varm choklad med vispgrädde.
Lindrar det mesta.
Kom och värm dig under mitt täcke.
Jag tittar upp.
Men kylan i dina isblå vargögon
ser rätt igenom mig.
Och jag förstår henne.
Det ylande månskenet.
Där istappar smälter.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 06:26



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
"Det ylande månskenet. / Blickar ut över sin vargflock"

Gillar den feelingen.
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP