Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överdåd

Fyll din kopp med kaffegrädde
och livnär dig på de svulstiga orden

Timmen är sen, jovisst
Men den annalkande friden
låter sig inte väntas på

Fyll din tallrik med socker
pudra överdådigheten med ännu mer
Florsockret kittlar i näsorna
där det yvigt far runt i rummet

Lyssna till min uppmaning:
Kväv rösterna med flott och späck
De har ingen aning om dina intentioner

Vem är du att begränsa dig så?




Fri vers av Människohare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-27 11:43



Bookmark and Share


  danne //
En spänningsfull text ...
Att lyssna till den inre makten ..om den nu kommer ifrån ens insida..det är en vild frågeställning ? hur som helst är texten och orden spännande och tillför spänning .. kanske rösten har influenser från många håll och kanter i våra liv? finns nog ingen som är ensam och helt själv..där

:) lite jul flumtankar hur jag upplever just idag texten .. imorgon kan den med all säkerhet ha vänt riktning..

gillar din text Haren

2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP