Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saxat ur min egen Poetrygrupp och testar hur en av mina dikter bemöts/uppfattas i den stora gruppen poeter.se


Landet lagom

Landet lagom.....
Platsen heter lagom, mitt emellan norr och söder,
väga ord på guldvåg när hjärtat blöder.
Lagom väder med lagom sol så skön,
gräsmattan vattnad så lagom grön.
Kärlek med lagom egen tid,
ger kropp och själ lagom frid.
Lagom jobb med lagom klöver.
handla lagom är det något du behöver.
Lagom vara i blicken klar,
lyssna snällt, ge lagom kloka svar.
Intryck lagom, vägen rak,
vänd med ryggen lagomt bak.
Lagom natt och lagom dag,
Sverige lagom du och jag.
Kanske en dag vi vill sticka ut,
fly lagom nu "jävlar" är det slut.
Möta hinder, skrika olagom, färga livet,
våga våga ta det där klivet.
Livet ett innehållsrikt flöde,
lyssna på hjärtats inre följ dess öde.
Lagomt fel kan bli lagomt rätt,
kurs lagom rakt då går det inte snett.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-27 11:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Lagomt innehåll, lagomt radavstånd, lagomt vågat, lagomt underhållande.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim