Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång



Än en gång

blixtrar dagen till

bländar oss skogsbundna



men snart har

en del mörker tillträtt

så långt barmhärtigare



än allt ljus som skar

hål och inte mjukade upp

det inre som frusit




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-27 12:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert och tänkvärt om ljus och mörker !
2020-12-30

  Elinor Sörensson VIP
Vackert för oss skogsbundna.
Samtidigt aningen smärtsamt
när det obarmhärtiga ljuset inte nog
förmår värma det innersta frusna.

2020-12-28

    Lena Staaf VIP
Spännande text! Hur ljuset inte alltid kan vara av godo utan till och med smärtsamt.
2020-12-27

    ej medlem längre
Mycket vintervackra rader. Ljuset är ibland både kallt och obarmhärtigt och oändligt magiskt och vackert.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP