Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aladdin - det var bättre...

Nej, det är ingen klass på den längre
Aladdin-asken, dess innehåll
Ingen som helst klass

Var finns körsbär i likör
Fransk nougat eller om den var spansk
Var finns mandelkrisp och marzipan
Vart har trippelnöten förpassats

Alla dessa ljuvligt klassiska
Vissa vi slogs om att få
Andra som vi försökte prångla på de mindre nogräknade
Och jag älskade dem alla

Nu är de successivt utbytta till något som mer liknar choklad-doppad fruktsallad
Utseendet i stort sett lika förr men innehållet...!
Jordgubb Hallon Apelsin Mint Lime Kokos

Var finns de vuxna smakerna

Och

Var finns de vuxna texturerna;
Krispigt
Segt
Knastrigt
Utbytt till barnmatspuréer

Tjurig?
- jajamän
Något viktigt ska jag väl ändå ha att hänga upp mig på denna regniga mellandag!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-27 14:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Utslätning utslätning och åter utslätning är tidens melodi
2020-12-28

    ej medlem längre
För allt lov att hålla med där
Körsbär ska det vara den va ju bäst :)
2020-12-27

    ej medlem längre
Samma sak med Twist-påsens innehåll.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB