Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Droppar



Sakta rinner regnet i en oändlig ström
vad bryr sig regnet om
vad som trängs i ett människobröst
det har sina egna sånger
sin egen röst som droppar
dessa gråmulna vinterdagar
före tiden omvandlar regn
till stjärnor beströdd
säg varför blev människan född
en del får litet andra mycket
några behöver ingenting bära
andra alltid på skolbänken
får sig att lära





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP