Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-de vita vågtopparna


som fågel flyger vi över havet utan vila
utan ö i sikte
vi kan försöka hålla höjden
då vi ser hoppet vid horisonten
som en blå linje
men det var bara en horisont
och vi sjunker i höjd
närmare och närmare havet
fågelhjärtat klappar svagare
den blå linjen har vuxit bredare
men
näbben når redan
snuddat
vid de vita vågtopparna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP