Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överrraskningsbagatell

 

 

Vi är vare sig

vi vill eller ej en del

av vår historia

fick en gitarr i julklapp

ett varsel om framtiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-27 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från julen, men en gitarr är en bra present.
2020-12-29

  Solstrale VIP
En sträng slår an på ackord!
2020-12-29

  Sparvögat VIP
Det låter som en bra framtid att spela gitarr ...

2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP