Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På löpsedeln kommer det att stå


Efter mörkret kommer morgondagen

Efter mörkret....
Efter mörkret kommer morgondagen.

Jag minns, det var igår,
en av årets sista dagar detta virusfyllda år.

Poesin i en skriven dikt gav mig en kick,
skriven av nära vän med sin dator som bestick.

Dikten fångade mina tankar på djupet en tankeställare,
gör avståndet oss människor snällare.

Det som ingen ser, det som ingen hör,
endast vackra berörande ord bara ord som känslor berör.

Längtan till närhet trubbar av stridslusten.
passion, kärlek med kramar i nära kusten.

Efter denna svåra känslotid,
uppskattning, kom närmare, närhet med passionens glid.


Jag minns, det var året tvåtusentjugo, ett otäckt virus,
livet fylldes av oro, ett osynligt smittsamt grus.
När livet fick i dess kamp återgå,
på löpsedeln det kom att stå.
Osynliga fienden lämnat oss,
skratta, älska, dansa i nära närhet, kom loss.
JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-27 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra och hoppingivande.
2020-12-27

  ResenärGenomLivet VIP
Eller som man brukar säga; "Det är mörkast före gryningen"...en fin, hoppfull dikt om en ljusare framtid...
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim