Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En närhetsslurp är en portion av möten som inte mättar ett behov men stillar en längtan litegrann.


Närhetsslurp

 


I ett tillåtet sällskap med stor mening 
samlas en värdefull summa av några få
som står där och betyder.


Avståndet mäts i ångan som stiger
från julens kryddiga dofter medan
närheten svider av längtan. 


Med ett språk som alla kan förstå fast
man inte vill. 



 


 


 


 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-12-27 19:48



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Underbar text om det subtila i möten
2020-12-28

  Yrre VIP
sista meningen slår. Skapar ett stort djup!
2020-12-28

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den ömkligt lilla kontakt vi kan få tillåta oss i dagsläget. Närhetsslurp är ett talande ord.
2020-12-27

  Silverstripe
För mig blir det en fin beskrivning av det märkliga läget av påtvingad distans. En doft av glögg. Andedräktens dimma. Något - men inte nog.
2020-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Just det där att de står där och "betyder" fångade mig direkt.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP