Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rubriken

Hur kan snön falla o visa sin
gnistrande vithet
när mitt hjärta känns så
tomt och grått

jag är skapad till att ge men
där finns ingen att ge till

skönheten i skapelsen
finns runt omkring mig
men ingen att dela mina upplevelser

var dag
finns du bredvid mig
du håller min själ vid liv
du är mig nära
även om jag inte kan se dig

livet är till för att levas men
hur skall jag leva det
när ingen finns att dela det med

livet finns där
jag ser det utanför mitt fönster
men det verkar som att livet
går mig förbi




Övriga genrer av Desire'e
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e